Slide CLAIR COMMUNICATION Szolgáltatásaink Ügyfeleink és márkáik üzleti sikereit szem előtt tartva olyan proaktív javaslatokat ajánlunk, amelyek lehetővé teszik a közös gondolkodást, stratégia alkotást, valamint egy olyan akcióterv kialakítását és megvalósítását, amely mérhető eredményeket nyújt.
szolgáltatásaink

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Klasszikus hirdetési eszközöket kínálunk - egy kis csavarral. Segítünk abban, hogy olyan módon mesélhesse el történetét, amely világos, meggyőző és inspiráló a célközönség számára. 360 fokos kommunikációs stratégiát tervezünk, így a klasszikus ATL-eszközöket, mint például TV reklám, óriásplakát, nyomtatott hirdetések kiegészítjük promóciókkal, POS-megjelenésekkel, a digitális és közösségi média-megoldások teljes skálájával, PR-ral és élménymarketinggel.

s
s
New Podcast Features
01
g
Perfect App Integration
02
szolgáltatásaink

DIGITAL MARKETING

A közösségi média több, mint egy trend; ez egy paradigmaváltás a kommunikációban. Dinamikus és releváns tartalmakat hozunk létre, amelyek segítenek ügyfeleinknek abban, hogy lépést tartsanak a rohamosan változó trendekkel. A digitális megoldások szinte végtelen lehetőségeket kínálnak. Amit garantálunk: átfogó online jelenlét, és erős márkaidentitás a különböző platformok felhasználóinak nyelvezetéhez igazítva.

szolgáltatásaink

PR

A pozitív reklám nagyszerű út az ismert, elismert és szerethető márkává váláshoz. A jó PR-kampány úgy bontakozik ki, mint egy nyíló virág, és ha ez egy stratégiaalapú, kreatív program, akkor ezeket a nyíló a virágokat gyönyörű csokorba is lehet rendezni, ami garantált üzleti megtérüléssel jár.

h
szolgáltatásaink

RPM

Az RPM – vagyis Real People Marketing – valódi felhasználói történeteket mesél el a közösségi média platformokon keresztül. Teszteltesse termékeit, tudja meg, mit gondolnak a vásárlói, nyerje el bizalmukat, és szerezzen hozzáférést közösségi hálójukhoz! Az RPM segítségével valódi felhasználókat toborozhat márkája nagyköveteivé.

szolgáltatásaink

B2B

B2B marketingszakértőként mindig kiemelt figyelemmel kezeljük, naprakész és értékes megoldásokkal támogatjuk partnereink márkáit, hogy megkülönböztessük és kiemeljük őket a piacon. A trendek folyamatosan változnak, és nagyon jól tudjuk, hogy aki lemarad, kimarad.

Projectjeink képekben

Az eredményes reklámokat nem szükséges magyarázni, az eredmények magukért beszélnek!