WE ARE CLAIR & CURTIS

Let’s Work Together

Slide CLAIR AND CURTIS Szolgáltatásaink Ügyfeleink és márkáik üzleti sikereit szem előtt tartva olyan proaktív partnerek ajánlásokat ajánlunk, amelyek lehetővé teszik a közös gondolkodást, stratégiai alkotást és egy olyan akcióterv kialakítását és megvalósítását, amely mérhető eredményeket nyújt.
szolgáltatásaink

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Klasszikus hirdetési eszközök, egy csavarral. Segítsünk abban, hogy olyan módon mesélje el történetét, amely világos, meggyőző és inspiráló a célközönség számára. 360 kommunikációs stratégiát tervezünk, így a klasszikus ATL -eszközöket, mint például óriásplakát, nyomtatott és TV -hirdetések kiegészítik POS tevékenységekkel, promóciókkal, digitális és közösségi média megoldások teljes skálájával, PR és kísérleti marketinggel. A csavar mindig a meglepetés eleme.

s
s
New Podcast Features
01
g
Perfect App Integration
02
szolgáltatásaink

DIGITAL MARKETING

A közösségi média több mint egy trend. Ez egy paradigmaváltás a kommunikációban. Dinamikus és releváns tartalmat hozunk létre, amely mindenkivel tartja az ütemet. A digitális megoldások végtelen lehetőségeket kínálnak. Gyorsan haladó, nagy sebességgel fejlődő kommunikáció szerves része. Átfogó online jelenlét, erős márkaidentitás a platformokhoz igazítva.

szolgáltatásaink

PR

A pozitív reklám nagyszerű út a tekintélyes márkává váláshoz. A PR -kampány lassan bontakozik ki, mint egy nyíló virág. De ha ez egy stratégia alapú, kreatív program, akkor ezeket a nyíló a virágokat gyönyörű csokorba lehet rendezni.

h
szolgáltatásaink

RPM

Real People Marketing = Valódi történetek a közösségi média platformokon. Tesztelje termékeit, tudja meg mit gondolnak a vásárlói, szerezze meg bizalmukat, és szerezzen hozzáférést közösségi hálójukhoz - Az RPM segítségével valós embereket toborozhat a márka nagyköveteiként.

szolgáltatásaink

B2B

Naprakész és értékes B2B megoldásainkkal sikereket hozunk üzleti partnereinknek. B2B marketing szakértőként mindig kiemelt figyelemmel és szakértelemmel kezeljük partnereink márkáit, hogy megkülönböztessük, kiemeljük őket a piacon.

Projectjeink képekben

Az eredményes reklámokat nem szükséges magyarázni, az eredmények magukért beszélnek!

Lenne egy Projekt ötlete Velünk? Keressen fel Minket bátran, segítünk!